Спроба підкупу виборців - найбільш масове порушення на виборах 25 жовтня

Закарпатська міліція зареєструвала 8 фактів підкупу виборців кандидатами.

 

Станом на 15.00 до МВС надійшло 342 повідомлення про події, пов'язані з виборчим процесом. Про це повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, зареєстровано 36 фактів підкупу виборців (Закарпатська область та м. Київ по 8, Полтавська – 6, Донецька, Одеська та Чернігівська по 2, Запорізька, Київська, Кіровоградська, Рівненська, Сумська, Харківська. Черкаська обл. – по 1).

Зареєстровано 5 фактів пошкодження виборцями своїх виборчих бюлетенів (Дніпропетровська – 2, Одеська, Черкаська обл. та м. Київ – по 1).

1 повідомлення про замінування виборчої дільниці (Хмельницька область).

Зафіксовано 2 повідомлення про смерть на виборчій дільниці (Київська, Рівненська області).

Станом на 15.00 ОВС внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 4 фактами порушень виборчого законодавства, які кваліфіковано за:

ст. 158-1 ч.1 (Незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз) КК України – 3 (Волинська, Закарпатська та Хмельницька обл.);

ст. 357 ч. 1 (Викрадання, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства…) – 1 (Харківська обл.).

 

25 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів