Резонансні факти порушення виборчого процесу на Закарпатті

Від управління МВС України у Закарпатській області.

 

Станом на 15.00 на Закарпатті міліція зареєструвала 39 заяв про порушення.

Так, 25 жовтня о 14.15 год. до міліції Ужгородського району надійшло повідомлення від кандидата в депутати до Закарпатської облради про те, що біля виборчої дільниці їй спричинено тілесні ушкодження невідомою особою та пошкоджено відеокамерую

О 14.15 до міліції міста Ужгород Закарпатської області поступило повідомлення від Ситнікової Сніжани, голови виборчої комісії № 715, про те, що в м. Ужгороді, на вул. Університетській, 12, де розташована виборча комісія, нею був виявлений випадок фотографування бюлетеня.

О 14.25 до міліції міста Ужгород Закарпатської області надійшло повідомлення від Каганової Віри, кандидат в депутати Ужгородської міськради від політичної партії «Громадянська позиція», про те, що в м. Ужгороді по вул. А. Корольова, на її думку кандидат в депутати Ужгородської міськради від політичної партії «Європейської партії» Румянцев Тарас Анатолійович проводить агітацію виборців на свою користь.

О 14.45 до Ужгородського МВ Закарпатської області з заявою звернувся Жолтані Микола, кандидат в депутати Ужгородської міськради від політичної партії «Відродження» про те, що 25.10.2015 року біля 12.00 год. гр. Матінко Едуарда Сергійовича перед виборчою дільницею № 755, що в м. Ужгороді по вул. Заньковецькій, 8, проводив розмову із спостерігачами, та на його думку була спроба підкупу виборців.

 

25 жовтня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів