Авто, яке не зупинилося на вимогу поліцію, перевозило велику партію контрабандного тютюну!

Після того, як автомобіль все ж наздогнали й одягнули на водія "браслети", у багажнику знайшли сім тисяч пачок сигарет без акцизних марок на загальну суму 7 млн. 6 тисяч форинтів.

 

У п'ятницю, 30 жовтня, під вечір, водій автомобіля із закарпатськими номерами проігнорував на вимогу поліцейських зупинитися і додав швидкості.

Почалося переслідування. Під час втечі «закарпатець», не впоравшись із керуванням, зіштовхнувся поблизу м. Матесалька. Внаслідок аварії обидва водія отримали незначні травми. Але переслідуваної машини, вибравшись із неї, попри отримані травми, кинувся навтьоки. Поліцейські наздогнали втікача і надягнули на нього наручники.

Згодом стала зрозуміла і причина такої поведінки втікача. В автомобілі правоохоронці виявили близько 7000 пачок сигарет без акцизних марок на загальну суму 7 млн. 6 тисяч форинтів. Правоохоронці повідомили про це відповідні органи, повідомляє szon.hu.

Проти 32-річного водія розпочата кримінальна справа про порушення правил дорожнього руху, невиконання вимог поліції та контрабанду.

 

01 листопада 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів