Закарпатка з чотирма дітьми роками незаконно отримувала гроші від держави!

Таким чином жінка "накосила" цілих сімдесят тисяч гривень.

 

Дільничні Мукачівського міськвідділу міліції викрили 27-річну жінку, яка видавала себе за матір-одиначку й роками незаконно отримувала допомогу на своїх 4-х дітей. Загалом жінка завдала збитків держбюджету на суму більше 69 тисяч гривень.

27-річна мукачівка, яка виховує чотирьох дітей, офіційно ніколи не перебувала в шлюбі. Хоча з 2004 року проживає з батьком своїх дітей і водночас отримує допомогу від держави як одинока мати. Заради грошей жінка не поспішала оформляти стосунки з чоловіком. І далі продовжувала б жити у такий спосіб, якби не дільничні інспектори міліції, які виявили цей факт.  

Як зізналася мукачівка, вона знала, що гроші отримує незаконно. Саме тому, коли приходили перевіряючі з соціальних служб, співмешканець жінки ховався.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.358 Кримінального кодексу України (Підроблення та використання підроблених документів) та ст.190  (Шахрайство), повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

Нагадаємо, що, відповідно до ст.18–1 Закону України “Про державну допомогу сім’ям з дітьми” жінка, яка має дітей від особи, з якою вона не перебувала і не перебуває в зареєстрованому шлюбі, але з якою веде спільне господарство, разом проживає і виховує дітей, права на одержання допомоги, встановленої на дітей одиноким матерям, немає.

 

03 листопада 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів