У нинішніх політичних і економічних реаліях злочинці масово порушують навіть власні неписані закони!

Останнім часом поведінка кримінальних елементів все частіше ламає стереотипи про них.

 

Про що саме веду. Свого часу любителі чужого добра намагалися після скоєння злочину не повертатися ще раз до того об’єкту, де нашкодили. Та останнім часом цю «традиКримцію» крадії стали ламати.

Не тільки в минулі роки, але й цього року були неодноразові випадки, коли зловмисники кілька разів навідувалися на місце злочину. У кінці минулого місяця від злодійського набігу потерпів багатоквартирний будинок, який знаходиться в центрі міста. Як згодом з’ясувалося, неодноразово.

– Близько місяця тому наш будинок вже обкрадали. – розповідає потерпіла жителька. – Тоді прямо на поверсі від жильців викрали обігрівач і велосипед. Злодіїв не зупинив і навісний замок, який був на вхідних дверях коридору. Візитери просто якимось предметом перекусили дужку й пройшли у помешкання. Перед цим невідомі особи проникли у підвал и викрали велосипед. Прикро те, що там двері не зачиняються. Злодіїв не лякає навіть світло. Схоже на те, що зловмисники використовують якісь спеціальні інструменти, якими «перекушують» навісні та велосипедні  замки. У нас із підвалу викрали дуже дорогу річ, але про це не хочеться розповідати. На місце пригоди викликали міліцію.

Ужгородські правоохоронці розповіли нашому виданню, що на місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Під час обстеження місця пригоди фахівці взяли відбитки слідів, інформує "КО".

На жаль, сюди, в підвальне приміщення для злодіїв дістатися неважко, тому жильцям будинку потрібно подумати про те, щоби поставити замки на підвалі і вхідних дверях, куди зараз кожен має доступ. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, розпочато слідство.

 

08 листопада 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів