Закарпатські військові чиновники купили для бійців неякісних консервів на 200 тисяч гривень

Порушено кримінальне провадження прокуратурою Ужгородського гарнізону.

 

19 листопада 2015 року у Львові т.в.о. військового прокурора Західного  регіону України Євген Парамонов провів нараду з прокурорсько-слідчими  працівниками апарату прокуратури регіону і військовими прокурорами  гарнізонів.

На нараді проаналізовано порушення в діяльності службових осіб органів  військового управління щодо забезпечення військовослужбовців речовим  майном, продовольством. Окремим питанням розглянуто стан дотримання  законодавства щодо грошового забезпечення осіб, які брали участь  в антитерористичній операції, а також земельними ділянками.

Наприклад, службові особи однієї з військових частин при закупівлі консервів  м’ясних в кількості 2,4 т на суму 200 тис. грн. якість продукції не перевірили.

За вказаним фактом постачання продукції, що не відповідає державним стандартам, військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 425 КК України (недбале ставлення до військової служби).

Наголос зроблено на порушеннях при оприбуткуванні та законності використання майна, що надходить як благодійна (гуманітарна) допомога.

Нарада визначила конкретні заходи і терміни активізації роботи на вказаному  важливому напрямку діяльності, інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

 

20 листопада 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів