Закарпаття: в один день - дві ДТП з тяжкими наслідками

В Ужгороді джип смертельно травмував пішохода, а на Тячівщині жінка за кермом «Мерседеса» збила хлопця, що перебігав дорогу.

 

Дві автопригоди з тяжкими наслідками сталися вчора в краї. В Ужгороді джип смертельно травмував пішохода, а на Тячівщині жінка за кермом «Мерседеса» збила хлопця, що перебігав дорогу.

 

Ввечері 24 листопада на вул.Гагаріна в м.Ужгороді сталася трагічна ДТП. Джип «БМВ», за кермом якого перебував 42-річний ужгородець, збив 50-річного пішохода. Нещасний загинув на місці пригоди.

 

Про аварію в поліцію повідомив сам водій. Експертиза засвідчила, що він був тверезий.

 

За даним фактом триває слідство. Машину затримано на спецмайданчик поліції.

 

Друга пригода сталася ввечері в смт.Тересва Тячівського району. 17-річного жителя сусідньої Бедевлі збив автомобіль «Мерседес» на чеських номерах, яким керувала 26-річна жінка.

 

Винуватцем пригоди став сам хлопець, який перебігав дорогу в невстановленому місці. З переломом ноги «швидка» доставила його в лікарню. Машину поміщено на спецмайданчик поліції. Триває перевірка.

 

Працівники поліції звертаються до всіх учасників дорожнього руху: як водіїв, так і пішоходів та велосипедистів, із проханням бути уважними. Темніє швидко, дороги скував лід, тож збільшується загроза аварій. Стережіться!

 

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

 

25 листопада 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів