У Мукачеві на вулицях спостерігали справжній бойовик

Щоправда, це було не кіно, а затримання неадекватного водія.

 

Шокуючий інцидент стався вчора після обіду неподалік великого супермаркету в Мукачеві. Один зі співробітників "нової поліції" намагався зупинити водія, щоб зробити йому зауваження за порушення ПДР.

Поліцейський підійшов до автомобіля марки "Volkswagen Transporter" із боку водія з метою зробити усне зауваження, проінформувавши, що розмова фіксується записуючим пристроєм. Реакція водія була неадекватною - він різко натиснув на газ і, їдучи, зачепив поліцейського, протягнувши його за автомобілем близько п'яти метрів. По внутрішньому зв'язку негайно було передано в орієнтування всьому особовому складу.

Менше ніж за десять хвилин один з екіпажів помітив автомобіль, марка, модель та реєстраційний номер якого збіглися з розшукуваним. "Volksvagen" рухався по вулиці Духновича в напрямку виїзду з міста. Старший екіпажу разом із напарником прийняв рішення негайно зупинити машину, оголосивши свою вимогу через гучномовець. Але водій, не реагуючи на законну вимогу поліцейського, не зупинявся.

Водій і його супутниця, яка також була в авто, перебували в стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння. Екіпаж випередив переслідуваного і заблокував проїзд, після чого поліцейські наказали водієві покинути автомобіль.

Враховуючи дії водія і його поведінку, які несли загрозу життю і здоров'ю як поліцейських, так і оточуючих, один з правоохоронців оголив зброю і повторив вимогу. Тільки після цього водій вийшов із машини, давши можливість провести поверхневий огляд. До нього одразу було застосовано спецзасоби (наручники).

Поліцейські відзначили, що швидше за все водій і його супутниця перебували в стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння. Порушників доставили на експертизу і притягнуть до відповідальності, повідомляє прес-служба УПП у містах Ужгороді та Мукачеві.

 

13 грудня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів