Чи понесуть заслужене покарання за скоєні злочини злодії та корупціонери? (ФОТО)

А військові та їхні родини, нарешті, заселяться у таке довгоочікуване житло?

 

Зведення двох багатоквартирних будинків у місті Мукачево розпочали ще п’ять років тому. Однак навіть після судової тяганини із компанією-підрядником Міністерство оборони чомусь так і не змогло забезпечити військовослужбовців квартирами, які їм обіцяли. Про це Закарпатській обласній парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» повідомив один із місцевих офіцерів, підполковник Іван Стахів.

«Десятки сімей військовослужбовців уже роки поспіль слухають обіцянки наших чиновників та сподіваються колись все ж отримати омріяне житло. Тим не менш, ці два будинки стоять недобудованими і починають псуватися через недогляд. Люди ж тим часом змушені тягатися по орендованим квартирам», - розповідає голова Закарпатської обласної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Власта Негря.

І справді, наразі на житло у двох будинках, котрі зводять на території колишнього військового містечка у Мукачеві, очікують як сім’ї колишніх військовослужбовців, так і родини героїв АТО і навіть вдови та діти загиблих на Сході військових.

«Ще в лютому цього року у Міністерстві оборони пообіцяли завершити будівництво до кінця 2015 року. Однак зараз про здачу будівель в експлуатацію не йде навіть мова», - констатує Іван Стахів.

За словами військовослужбовця, Міноборони довелось навіть судитися із компанією-підрядником, яка зводить ці квартири. Суд виграли, частково роботи відновились. Однак тривали вони не більше півтора місяця. Тим часом,  із території будівництва просто посеред білого дня у невідомому напрямку вивозили будівельні матеріали, куплені за кошти Міністерства. Куди вони поділись – можна тільки догадуватись. Зараз роботи зупинились. При цьому, одна будівля завершена вже на 80%. Там залишилось підвести основні комунікації та встановити сантехніку. І люди можуть заселятися.

«Однак, схоже, про завершення робіт зараз ніхто не думає, - пояснює Власта Негря. – «Саме тому Закарпатська обласна парторганізація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» звертатиметься до депутатів Верховної Ради та у Генпрокуратуру із проханням розібратися із можливим розкраданням коштів на цьому будівництві. Адже закарпатські УКРОПівці  прагнуть щоб українські військові та їхні сім’ї нарешті отримали заслужене житло, а злодії та корупціонери понесли гідне покарання за вчинені злочини», повідомляє прес-служба Закарпатської обласної парторганізації політичної партії "Українське об'єднання патріотів - УКРОП".

 

26 грудня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів