Всі п’ятеро затриманих на Драгобраті членів «Правого Сектору» сидітимуть за гратами до Міжнародного Жіночого дня

Так вирішив Ужгородський міськрайонний суд на своєму засіданні, яке разом з перервами тривало 32 години: з 17:00 понеділка, 11 січня, до 2-ї ночі середи, 13 січня.

 

Бійцеві "Правого сектора" Сергію Тищенко з позивним "Нацик" обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості застави. Про це з заявила прес-секретар закарпатської поліції Галини Сернівка, передає "ДС".

Після більш ніж 3-годинної наради суддя оголосила прогнозоване рішення для підсудного бійця Правого Сектора Сергія Тищенка.

"Як і у випадку з чотирма іншими побратимами, він проведе за гратами 60 днів, до 8 березня", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що разом з перервами суд тривав 32 години. З 17:00 понеділка, 11 січня 2016 року до 2 ночі середи, 13 січня 2016 року.

12 січня ввечері суд відправив під арешт Василя Малковича з позивним "Хорват", до цього під варту взяли Антона Окорокова, Петра Угрина та Василя Василинюк.

Нагадаємо, 10 січня на території туристичної бази відпочинку "Будинок Магната" в селищі Ясеня в Закарпатській області стався збройний конфлікт між бійцями "Правого сектора" і охороною, в результаті чого двоє охоронців турбази отримали тілесні ушкодження. Поліція затримала п'ятьох осіб, причетних до конфлікту.

 

13 січня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів