Дерибан землі по-закарпатськи: на Воловеччині роздувається гучний скандал!

Представники громадських організацій та представники громади Воловеччини звернулися за допомогою до народного депутата від округу №70 Михайла Ланя, як представника інтересів громади негайно втрутитися в ситуацію з гучними корупційними скандалами із виділенням значного шматка землі.

 

Керівництво райради роздало 16 гектарів землі студентам із Львівської та Івано-Франківської областей. Все це викликало шквал обурення й невдоволення громади Воловецького району. Спричинила великий суспільний та інформаційний резонас не тільки в просторі району, а й в Закарпатті.

Про це йдеться у відкритому зверненні громадських діячів:

"Звертаємо вашу увагу на те, що за останній час деякі представники місцевої влади нехтують думкою громади, не відповідають за свої вчинки, а люди просто бояться говорити. Однак останні дії виходять за межі розумного. Протягом останнього місяця студентам із Львівської та Івано-Франківської областей було роздано 16 гектарів землі у Воловецькому районі для використання будівельних робіт. При цьому громадськість і депутатський корпус заздалегідь для ухвалення рішення попереджено не було. Ми занепокоєні проблемою разбазарювання землі в великих розмірах органом місцевого самоврядування.

Шановний Михайло Іванович, звертаємося до Вас як до представника влади й населення Воловецького району. Просимо Вас негайно втрутитися в ситуацію з гучними корупційними скандалами із виділенням значного шматка землі та звернутися до правоохоронних органів та органів Прокуратури за для вирішення ситуації. Ви наша остання надія", - сказано в тексті Звернення, інформує Р-р.

 

14 січня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів