Вдень на Закарпатті посилиться вплив антициклону із Заходу

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, протягом ночі синоптична ситуація в регіоні визначалась впливом циклону з півночі. Спостерігалось хмарно з проясненнями, місцями пройшов слабкий сніг кількістю 0,0-1,0 мм.

 

На дорогах ожеледиця. На високогір'ї туман з видимістю 500 м. Вітер був змінних напрямків 1-8 м/с. Температура повітря становила 5-8°, на високогір'ї 12-14° морозу.

Вдень посилиться вплив антициклону із заходу. Передбачається хмарно з проясненнями, місцями слабкий сніг. На дорогах ожеледиця, в горах місцями туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря 1-6°, в горах місцями 8-13° морозу.

Автошляхи: Місцями слабкий сніг. На дорогах ожеледиця, в горах місцями туман. Видимість добра, в снігу 1-2 км, в тумані 200-500 м.

По м.Ужгород: Хмарно з проясненнями, невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 1-3° морозу.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у п’ятницю в Закарпатській області стоятиме хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачеві, Хусті, Берегові, Виноградові опадів не передбачається. У Сваляві, Міжгір'ї, Рахові висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -17…-6 градусів, удень – від -9 до -2. Вітер північний, західний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с. У кінці тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – сніг.

 

22 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів