Лікарі вже відкрито й нахабно вимагають гроші за свою «роботу»! (ФОТО)

Останній такий кричущий випадок зафіксований у місті над Латорицею.

 

У пятницю, 22 січня, під час отримання другої частини неправомірної вигоди працівники УЗЕ Національної поліції , прокуратури та ВБ ДФС в Закарпатській області затримали лікаря в кафе міста Мукачево. У зловмисника вилучили 100 доларів США та 2,7 тисяч гривень.

До працівників УЗЕ звернувся 39-річний громадянин. Він повідомив, що один з лікарів районного медичного закладу вимагає у нього гроші за проведення операції та видачу довідки. Медик вирішив, що ціна за його послуги як лікаря-хірурга становить 8 тисяч гривень.

На даний час відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Затриманий перевіряється на причетність до вчинення інших фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди від громадян за виконання своїх безпосередніх службових обов'язків.

 

23 січня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів