Поліцейські ледве не ошаліли: городянин пропонував перехожим придбати набої до «Калашникова»!

А також патрони до ПМ. І - "задешево"!

 

По один долар за набої до пістолета Макарова та по три долари за набої до автомата Калашникова: такий «товар» пропонував придбати перехожим 53-річний мукачівець. Від зловмисника вилучено 20 набоїв,  за даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Вчора ввечері в Мукачівську поліцію надійшло повідомлення про те, що на вул.Духновича в м.Мукачеві якийсь чоловік пропонує перехожим купити в нього патрони.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. «Зброяра» затримали. Ним виявився 53-річний місцевий мешканець. Від чоловіка вилучили 20 патронів калібру 7,62 і 9 мм. до автомата Калашникова й пістолета Макарова.

Як пояснив у поліції затриманий, ці патрони він знайшов торік у лісі біля полігону на Мукачівщині. Тепер вирішив продати, бо потрібні гроші. За патрони до пістолета Макарова просив долар за штуку, а за автоматні – по три долари…

Набої вилучено й направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, повідомили у Відділі комунікації  ГУНП в Закарпатській області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває слідство.

 

25 січня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів