Сигаретна контрабанда на кордонах із ЄС все ще процвітає! (ФОТО)

Не зважаючи на активне протистояння стражів  кордону.

 

На Закарпатті триває системна робота з протидії переміщенню через державний кордон тютюнових виробів, в тому числі й з виявлення місць їх накопичення. Дані заходи проводяться у тісній взаємодії Держприкордонслужби з іншими правоохоронними структурами.

Зокрема, 12 ящиків сигарет були виявлені прикордонниками на ділянці відділу «Ділове» Мукачівського загону. Про наміри наших співвітчизників незаконно переправити в Румунію цигарки охоронці кордону дізналися з оперативних джерел. Група реагування, що виїхала на місце, за 200 метрів від держрубежу виявила пакунки з тютюновими виробами та одного чоловіка, який зізнався, що за грошову винагороду погодився допомогти незнайомцю перенести тютюн до сусідньої Румунії. Решта правопорушників  втекли.

Крім того, в Виноградівському районі на території трьох приватних помешкань були виявлені 70 пакунків з тютюновими виробами. Інформацію про можливе накопичення сигарет отримали оперативні співробітники Мукачівського прикордонного загону. Перевірку, згідно з рішенням обласного Ужгородського суду, здійснювала спільна міжвідомча група до якої увійшли прикордонники, співробітники СБУ та фіскальної служби. Вартість знайдених сигарет сягає близько  620 тисяч гривень, повідомили у Держприкордонслужбі України.

Виявлені тютюнові вироби вилучені представниками ДФС. Скоріш за все сигарети в подальшому планували перемістити в Румунію. Наразі встановлюється коло осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

26 січня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів