«Економні» українці у недалекому майбутньому можуть загриміти на 2 роки!

Або ж їх можуть оштафувати від 500 до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів .

 

У Верховній Раді пропонують ввести кримінальну відповідальність за виготовлення і збут приладів, які знижують показники лічильників електро- і теплоенергії.

3 депутати Верховної Ради України пропонують парламенту ввести кримінальну відповідальність за виготовлення і збут приладів, які знижують показники лічильників електричної й теплової енергії. Про це йдеться в законопроекті №3819, який зареєстрований в Раді 26 січня, пише Цензор.НЕТ.

Зокрема, за виготовлення, збут чи використання приладів, які знижують покази лічильників електричної чи теплової енергії, пропонується карати штрафом до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на термін до 2 років.

За ті ж дії, здійснені повторно, за попередньою домовленістю групою осіб чи посадовою особою з використанням службового становища карати штрафом від 500 до 1 тисячі неоподатковуваних мінімумів або ж позбавленням волі на термін до 5 років.

Авторами документа є Яків Безбах, Едуард Матвійчук (обидва – позафракційні) та Руслан Сольвар (фракція «Блок Петра Порошенко»).

 

29 січня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів