Колишній ректор свідомо затягує судовий процес!

Так, на останньому судовому засіданні представник позивача повідомив суд про новий позов щодо стягнення сум, які, на думку колишнього очільника, він втратив у зв’язку із звільненням з посади ректора.

 

Про чергове засідання Шевченківського районного суду м. Києва щодо розгляду позову Ф.Г. Ващука до Міністерства освіти і науки України

Інформуємо колектив Ужгородського національного університету про те, що 25 січня 2016 року відбулося чергове засідання суду в справі «Ф.Г. Ващук проти МОН України, УжНУ».

Представник позивача повідомив суд про новий позов щодо стягнення сум, які, на думку колишнього очільника УжНУ, він втратив у зв’язку із звільненням з посади ректора. На цій підставі позивачем було подано клопотання про об’єднання справ.

Суд з метою об’єктивного розгляду позовів, у порядку ст. 126 Цивільного процесуального кодексу України, прийняв рішення про їх об'єднання в одне провадження. Наступне засідання у справі колишнього ректора УжНУ відбудеться 23 лютого 2016 року. Вважаємо своїм обов’язком і надалі надавати об’єктивну інформацію співробітникам, студентам УжНУ, зацікавленій громадськості про хід судового процесу, зокрема про усі юридичні приводи, які використовуються громадянином Ф.Г. Ващуком для затягування судового процесу.

 

29 січня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів