Представників «Корзо» прийняв головний ужгородець у судовій мантії

Нагадаємо, розгляд справи щодо магазину на Корзо у зв’язку з нововиявленими обставинами в Ужгородському міськрайонному суді продовжиться 9-го лютого.

 

Голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко сьогодні, 1 лютого, вислухав заяви представників магазину, що на вулиці Корзо в обласному центрі Закарпаття.

Голова Ужгородського міськрайонного суду зустрівся з власниками магазину, захопленого рейдером Маєрчиком

На прийом до голови суду прийшло кілька десятків громадян, невдоволених ухвалою судді від 22-го січня, якою скасовано попередні рішення про визнання договору купівлі-продажу магазину недійсним. Віктор Данко зазначив, що не має права коментувати ухвалу.

Однак голова суду прийняв заяву, подану директором ТОВ «Магазин Взуття». У заяві вона стверджує, що розгляд справи відбувся без їх участі, й просить встановити причини. Як вбачається з журналу вихідної кореспонденції, повістки про виклик до суду сторонам у справі відправили завчасно.

Розгляд справи щодо магазину на Корзо у зв’язку з нововиявленими обставинами в Ужгородському міськрайонному суді продовжиться 9-го лютого, повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

 

02 лютого 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів