Прикордонний пес виявив в іномарці контрабандний сховок з сигаретами (ВІДЕО)

Українець, який прямував до Словаччини через пункт пропуску «Малий Березний», обрав смугу руху зі спрощеним прикордонно-митним контролем.

 

Учора на ділянках відповідальності Чопського та Львівського загонів, у пунктах пропуску «Малий Березний» та «Рава Руська», співробітники Державної прикордонної служби України спільно із працівниками митниці із залученням службових собак виявили у конструктивних особливостях автівок сховки із тютюновими виробами.

Українець, який прямував до Словаччини, через пункт пропуску «Малий Березний» автомобілем «Фольксваген» (словацької реєстрації), обрав смугу руху зі спрощеним прикордонно-митним контролем. Але схвильована поведінка водія вказували на те, що дане авто може використовуватись для переміщення через кордон заборонених предметів чи речовин. Правоохоронцями було прийнято рішення про здійснення поглибленого огляду транспортного засобу,під час якого за допомогою службової собаки Тельми прикордонники виявили спеціально обладнаний тайник з сигаретами «JinLing» українського виробництва.  Також в ході огляду між декоративною обшивкою прикордонники виявили чотири вакуумні поліетиленові пакети з речовиною білого кольору. Про даний факт правоохоронці повідомили  Національну поліцію та СБУ.

Наразі близько 300 пачок сигарет на суму понад 3 тисячі гривень та автомобіль, вартість якого близько 20 тисяч гривень, вилучено та передано працівникам митниці, повідомили у Держприкордонслужбі України.

Також у пункті пропуску «Рава-Руська», що на Львівщині, прикордонники під час спільно поглибленого огляду мікроавтобуса «Пежо» за допомогою службового собаки Рекса виявили під декоративною обшивкою підлоги та в конструктивній порожнині панелі приладів приховані цигарки «LD», «PallMall», «DavidoffClassic» та  «MonteCarlo».

Загальна кількість вилучених тютюнових виробів становить 1300 пачок сигарет на суму понад 13 гривень. Транспортний засіб також вилучено встановленим порядком.

 

05 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів