«Липовий» підданий Віктора Орбана намагався вилетіти в Лондон!

Однак прикордонники проявили пильність!

 

Сьогодні в аеропорту “Жуляни” було зафіксовано чергову спробу підкупу прикордонника у вигляді 3 тисяч англійських фунтів за безперешкодний перетин кордону.

Так, у пункті пропуску “Київ” під час здійснення прикордонного контролю пасажирів рейсу “Київ — Лондон” інспектор відділу “Жуляни” виявив громадянина Угорщини, який пред’явив закордонний паспорт на інші установчі дані.

“Під час співбесіди в службовому приміщені дана особа відмовилась надавати будь-які пояснення щодо отримання нею угорського паспорту. Проте виявила бажання поспілкуватись з старшим зміни в залі прильоту, адже вважала що там їх розмова не буде фіксуватися на електронні носії, передає УНН із посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

Під час спілкування, так званий угорець, запропонував неправомірну вигоду у розмірі від 1000 до 3000 англійських фунтів начальнику відділення інспекторів прикордонної служби за його пропуск в Україну по закордонному паспорту громадянина Угорщини. На що отримав категоричну відмову”, — йдеться у повідомленні.

По даному факту проінформовано відповідні компетентні органи.

 

06 лютого 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів