Що насправді коїться в Хустському пологовому відділенні?

Що насправді коїться в Хустському пологовому відділенні?
Обласне керівництво одразу зняло з себе відповідальність за медичний заклад, а районне пообіцяло розібратися у найкоротші терміни.

 

Так, у коментарі виданню Uzhgorod.net директор департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Володимир Маркович заявив, що обласне управління не несе відповідальності за Хустську ЦРЛ, оскільки заклад є комунальною власністю. Відтак, за станом палат повинне стежити районне керівництво.

Наші кореспонденти зв’язалися із начальником управління охорони здоров’я Хустської РДА Бабичем Віктором. Ось як цю історію прокоментував він: «Чому така ситуація? Я думаю, що я розберуся в тій ситуації. Я тепер вперше чую про ту ситуацію, що ви кажете. Я подивлюся і ми приймемо по тому питанню серйозні рішення».

За словами посадовця, він очолив управління лише місяць тому, а відтак ще не встиг повністю увійти в курс справ. І саме тому не знав про ситуацію із пологовим відділенням лікарні. Нагадаємо, останні кілька днів у мережі Інтернет активно поширювалися відео та фото, знятих у палатах пологового відділення Хустської ЦРЛ. На відзнятих кадрах чітко видно брудні матраци (в тому числі у дитячих ліжечках для новонароджених), старі ліжка та оголені електричні проводи, що стирчать зі стін.

uzhgorod.net.ua

http://mediakhust.net/2016/03/12/u-merezhi-oprylyudnyly-shokuyuche-video-hustskoho-polohovoho-budynku/

 

16 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів