З понеділка в Іршаві почнеться порятунок районних дорожників і радість для мешканців

З понеділка в Іршаві почнеться порятунок районних дорожників і радість для мешканців
Бригада філії «Іршавський райавтодор» на тижні, який минає, приступила до «ямкування» автодороги по вулиці Шевченка в Іршаві. Ліквідувати ямковість частково вдалося від прокуратури до центрального мосту.

 

Втім, із наступного тижня, відновлювати дорожнє полотно запланували на комунальних дорогах Іршави. Такий крок стане фактично порятунком для районних дорожників і, водночас радістю для міських жителів та водіїв.

Стосовно перших, то за словам керівника установи, бригада не отримує заробітної плати більше двох місяців і вже відмовляється виходити на роботу. Аби зняти напругу серед колективу дорожників, було досягнуто домовленості між міським головою та керівником райавтодору про проведення поточного ямкового ремонту на комунальних дорогах міста за що в найкоротші строки буде здійснено оплату, а відповідно дорожники отримають зарплату.

Вже після цього продовжиться і ямкування на центральних автошляхах Іршави, які, до слова, знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг у Закарпатській області.

Сподіваємося, що погодні умови сприятимуть виконанню всіх завдань, і до Великодніх свят вдасться покращити стан автошляхів міста та району загалом.

Джерело: Міськрада Іршави

 

 

20 березня 2016р.

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів