В Ужгороді по-серйозному візьмуться за дерева

В Ужгороді по-серйозному візьмуться за дерева
До цього діла долучаться не лише комунальники, а й поліція та навіть священнослужителі

 

Наприкінці цього тижня, у суботу, свій внесок в озеленення Ужгорода зробить поліція. Висаджуватимуть липи на вулиці Легоцького і "точково" на частині вулиці 8 Березня. Саджанці правоохоронці купують самі, а де садити – проконсультувалися з міською владою Ужгорода.

Ужгород беруться прибирати підприємства, які виграли тендери на обслуговування територій. На нараді з керівниками комунальних служб і підприємств міський голова Богдан Андріїв наголосив: всю роботу жорстко контролюватимуть і керівники міської влади, і працівники відділу муніципальної поліції.

Перевірятимуть і якість, і вчасність проведення робіт, вимоги, обумовлені в договорах. Якщо, наприклад, десь мають прибирати з 6 ранку до 9, то зроблене пізніше буде вважатися порушенням вимог.  

"Я всіх дуже прошу, – наголосив міський голова Богдан Андріїв, – щоб потім не жалілися, і не обурювалися – працюйте як треба. Бо будемо штрафувати. Муніципали будуть складати адмінпротоколи, комісія буде їх розглядати. І перечитайте ще раз документ, прийнятий міськрадою – Правила благоустрою, там чітко визначено хто і за що відповідає".    

uzhgorod.net.ua

 

29 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів