В обласному центрі боротьба з вивісками триває

В обласному центрі боротьба з вивісками триває
У соціальних мережах активісти звернули увагу на появу кричущої вивіски на магазині, який щойно відкрився у центрі міста по вулиці Корзо.

 

Тож до магазину навідалася комісія міської ради – перший заступник міського голови Іштван Цап, в.о. головного архітектора міста Михайло Івегеш, начальник відділу муніципальної поліції та правопорядку Сергій Просяник, керівник управління правового забезпечення Олена Жулінська, долучилися й громадські активісти Маріанна Собран та Віталій Глагола.

Працівникам магазину було повідомлено, що вивіска встановлена без відповідних дозволів управління містобудування та архітектури Ужгородської міської ради, крім того, не відповідає вимогам щодо встановлення вивісок в історичній частині міста.

За вказане порушення працівниками відділу муніципальної поліції на місці було складено припис, а за результатом телефонної розмови з уповноваженим представником центрального офісу компанії досягнуто домовленості, що в межах 10 робочих днів будуть враховані всі вимоги щодо вивіски відповідно до критеріїв положення встановлення вивісок в історичній частині Ужгорода.

 

12 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів