Активне прибирання на вулицях Ужгорода

Активне прибирання на вулицях Ужгорода
Вулиці Загорську, Закарпатську, сквери Ротарі, Масарика, площі Народну та Дружби народів, а також Слов'янську набережну сьогодні косять в Ужгороді. На цих територіях працюють комунальне підприємство КШЕП та "УжАгромікс".

 

Дорожники КШЕПу відновлюють після земляних робіт, які проводив міський Водоканал, вулицю Сріблясту, а "УжАгромікс" висаджує літні квіти у скверику Героїв Небесної Сотні (біля СБУ), на вулиці Баб'яка, площах Лаборця та Кирпи і підстригає живопліт на Київській набережній.

Підприємство "Закарпателектробуд" відновлює лінію вуличного освітлення на Університетській, проводить ремонт і встановлення світильників, заміну ламп на вулицях Павлова, Одеській, Бічній, Бачинського, Собранецькій, Руданського, ремонтують пошкоджену опору вуличного освітлення за адресою вулиця Белінського,14.

Чимало завдань поставила міська влада Ужгорода і перед підприємством "АВЕ-Ужгород": цими днями, зокрема і сьогодні, вони займаються встановленням великогабаритного контейнера на вулиці Пирогова, щоб завантажити і вивезти сміття зі стихійного звалища, яке там утворилося. Мають ліквідувати і смітник на Дворжака, а також встановити додаткові контейнери на початку вулиці Тельмана та на вулиці Тімірязєва біля пустуючої ділянки, де вже неодноразово прибирали, однак мешканці прилеглих забудов знову нагромаджують там непотріб.

 

Ужгородська міська рада

 

17 травня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів