В Ужгороді запрацювала медична клініка європейського рівня

В Ужгороді запрацювала медична клініка європейського рівня
Урочисте відкриття клініки «Діамед» відбулося напередодні.

 

Стрічку перерізали Ужгородський  міський  голова Богдан Андріїв та

На півтори тисячах квадратних метрів по вулиці Швабській, 43 змогли розмістити все необхідне:  від лабораторії  до двох надсучасних операційних залів. Є  також діагностичні кабінети, палати – одно- та двомісні, на 12 ліжкомісць. Центр може надавати всю необхідну  консультативну і діагностичну допомогу , починаючи від новонароджених до дорослих пацієнтів.

Над втіленням проекту трудилися рік. Клініка унікальна своїми діагностичними можливостями і  працюватиме так, щоб забезпечити високі стандарти надання медичної, зокрема хірургічної допомоги.  Заклад  обладнано найсучаснішою технікою, а опікуватимуться пацієнтами найкращі фахівці.

Міський голова Богдан Андріїв у своєму вітальному слові відзначив, що відкриття такої клініки – це подія не тільки для Ужгорода, а й для всього Закарпаття. Найперше тому, що краяни матимуть ще більший вибір і можливість отримати якісні медичні послуги. І для цього їм не доведеться виїжджати за кордон. У клініці працюватимуть 80 фахівців, тобто створено вісімдесят нових робочих місць – а це надходження до бюджету міста.  

Генеральний консул Словацької  Республіки в Ужгороді Янка Буріанова зазначила, що вірить – клієнтами «Діамеду» стануть не тільки закарпатці чи мешканці інших областей, а словаки. Адже все в клініці зроблено на найвищому рівні.

Основними  інвесторами, які вклали кошти у цей проект, є представники Словацької Республіки.

 

08 червня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів