Що сьогодні роблять ужгородські комунальники

Що сьогодні роблять ужгородські комунальники
Працівники підприємства "УжАгромікс" сьогодні в Ужгороді косять площу Петефі, прополюють квітники на вулиці Толстого біля драмтеатру. На проспекті Свободи, вулицях Докучаєва, Закарпатській, сквері Героїв Майдану (біля будівлі СБУ) прибиратимуть гілки дерев, пошкоджені негодою.

 

Комунальне підприємство КШЕП відновлюватиме бруківку на площі Жупанатській біля колишньої "Молочарні", готуватиме під асфальтування вулицю Благоєва, демонтуватиме бордюри на вулиці Грушевського № 31 - 33. Також продовжують косити вулицю Собранецьку (від "Джина" і до кордону). На вулицях Гагаріна, Краснодонців, Верещагіна комунальники мінятимуть лампи на світлофорах, а на вулиці Підгірній, перехресті вулиць Бачинського і Другетів, Другетів і Шумної встановлюватимуть дорожні знаки.

Працівники "Закарпателектробуду" відновлюватимуть лінії вуличного освітлення на вулицях Йокаї, Університетській (від УжНУ до вулиці Докучаєва), Загорській, Собранецькій. Також працівники підприємства мінятимуть лампи на вулицях Павлова, Тельмана, Лобачевського, 9-го Січня та встановлюватимуть опору вуличного освітлення на вулиці Малоужанській (район Радванки).

Підприємство "АВЕ-Ужгород" займається ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ на вулицях Станційній № 12 та Митній № 25.

 

11 липня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів