Що і де сьогодні зробили ужгородські комунальники

Що і де сьогодні зробили ужгородські комунальники
Сьогодні в Ужгороді "УжАгромікс" косить зелені зони поруч із площею Дружби Народів, сквер Масарика, площу Народну, набережну Студентську. На площі Петефі та біля драмтеатру працівники підприємства прополюватимуть квітники. Також вирізатимуть аварійні гілки дерев на вулиці Собранецькій, проспекті Свободи, у провулку Студентському.

 

КШЕП сьогодні закінчує підготовку під асфальтування вулиці Благоєва та розпочинає підготовчі роботи на вулиці Тімірязєва. На площі Поштовій комунальники перекладатимуть бруківку. На перехресті вулиць Бродлаковича - Тімірязєва, Тімірязєва - Шахтарів, Собранецька - Керченська, Собранецька - Докучаєва, Собранецька - Срібляста, І. Франка - Гленца, Загорська - Шевченка, а також біля площі Народної встановлюватимуть дорожні знаки. Також планується огляд світлофорних об 'єктів з метою заміни ламп, де це необхідно.

Працівники "Закарпателектробуду" відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Загорській, Верещагіна, Лобачевського, 9 Січня, а на вулиці Павлова мінятимуть лампи.

Підприємство "АВЕ-Ужгород" займається ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ на вулицях Шумній, Шопена, Одеській, провулку Університетському.

 

12 липня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів