В Ужгороді готують місце для встановлення нового пам’ятника

В Ужгороді готують місце для встановлення нового пам’ятника
Працівники комунального підприємства КШЕП сьогодні в Ужгороді асфальтують вулицю Собранецьку (від Митної до українсько-словацького кордону), продовжують асфальтувати вулицю Докучаєва, повідомили в Ужгородській міській раді.

 

Також комунальники ремонтують світлофори на вулицях Грибоєдова, Легоцького. Вночі магістральні вулиці міста мили дві поливо-мийні машини.

"Закарпателектробуд" сьогодні відновлює лінії вуличного освітлення на вулицях Володимирській, Маресьєва, ремонтують трансформаторну підстанцію на проспекті Свободи. Також працівники підприємства відновлюють лінію вуличного освітлення та ремонтують трансформаторну підстанцію на внутрішньоквартальній території будинків №53-59 на проспекті Свободи.

На зеленій зоні біля скверика Масарика позаду автобусної зупинки на площі Дружби Народів встановлюватимуть нові світильники, проводитимуть монтаж лінії вуличного освітлення. Незабаром тут планується встановити новий пам’ятник – одному з фундаторів словацької державності Мілану Штефанику.

Працівники "УжАгроміксу" сьогодні косять набережну Православну (біля угорського консульства) та Київську, прополюють квітники, підстригають живопліт по місту.

Підприємство "АВЕ-Ужгород" займається ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ на вулицях Плеханова, Сечені № 31, Белінського № 15.

 

03 серпня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів