На відремонтовану дорогу Львів-Ужгород вдень не пускатимуть вантажівки

На відремонтовану дорогу Львів-Ужгород вдень не пускатимуть вантажівки
Введено обмеження руху для великовагового транспорту на відремонтованій автомобільній дорозі загального коистуванн6я Н-13 Львів-Самбір-Ужгород. На цій магістралі встановлено 23 комплекти спеціальних дорожніх знаків.

 

Про це сьогодні, 5 серпня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Автомагістраль відремонтувала турецька фірма від Самбора і аж до Ужоцького первалу. Відремонтовані ділянки пролягають через Старосамбірщину та Турківщину.

Самбірська районна рада отримала розпорядження Львівської обласної державної адміністрації від 26.05.2016 р. №320/0/5-16 «Про обмеження проїзду великовагового автотранспорту дорогами загального користування при високих температурах повітря». 

Цей документ виданий з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди (температура повітря понад +28 С) на автомобільних дорогах загального користування Львівської області для обмеження руху автотранспортних засобів загальною вагою понад 24т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т з 10.до 22.години включно на автомобільній дорозі Н-13 Львів-Самбір-Ужгород. 

 

05 серпня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів