На двох вулицях Ужгорода через роботи водоканалу обмежать рух

На двох вулицях Ужгорода через роботи водоканалу обмежать рух
Працівники ужгородського водоканалу сьогодні, 9 серпня, у двох місцях проводять ремонтні роботи. Через це буде ускладнений рух транспорту, повідомили у міській раді.

 

Зокрема, у районі вулиці Радищева, на виїзді на Слов’янську набережну працівники водоканалу проводитимуть ремонтні роботи для з’єднання ліній водопостачанння діаметром 200 мм. Ці роботи сприятимуть покращенню водопостачання мікрорайону Боздош.

У зв’язку з цим тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено, а на певний проміжок часу (орієнтовно з 10:00 по 12:00) – перекрито автомобільний рух на ділянці автошляху в районі проведення робіт. Це унеможливить проїзд з вулиці Перемоги (Капушанської) на набережну Слов’янську та навпаки – через вулицю Радищева. Обмеження дорожнього руху будуть зняті одразу ж після завершення робіт.

Аварійно-ремонтні роботи працівники водоканалу проводять також на вулиці Верещагіна, у районі відділення “Нової пошти”. У зв’язку з цим тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух на ділянці автошляху в місці проведення робіт. 

Водіїв просять бути уважними, проїжджаючи повз огородження на місці проведення ремонтних робіт. Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода» просить вибачення за тимчасові незручності.

 

09 серпня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів