Двоє закарпатських юнаків зникли під час відпочинку на березі моря

Двоє закарпатських юнаків зникли під час відпочинку на березі моря
На Миколаївщині зникли двоє закарпатців, які відпочивали у дитячому оздоровчому центрі в с. Рибаківка Миколаївської області, розташованому на узбережжі Чорного моря.

 

Березанським відділенням поліції Очаківського ВП ГУНП в Миколаївській області розшукуються двоє хлопців: Роман Йосип Володимирович, 1999 року народження, та Балог Даніель Золтанович, 2000 року народження – уродженці та мешканці с. Домбоки Закарпатської області.

6 серпня 2016 року підлітки пішли у невідомому напрямку з дитячого оздоровчого центру, що розташований у с. Рибаківка Березанського району Миколаївської області та до теперішнього часу не повернулися, – зазначає відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Прикмети Йосипа Романа: на вигляд 17 років, зріст 175 см, середньої статури, волосся темне коротке, очі темні, брови дугоподібні. Був одягнений у футболку сірого кольору та зелені шорти.

Прикмети Данеіеля Балога: на вигляд 16 років, зріст 170 см, худорлявої статури, очі темні, ніс прямий, волосся темне коротке. Був одягнений у футболку синього кольору та сірі шорти.

 

09 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів