Закарпатський розбійник намагався втекти з України літаком

Закарпатський розбійник намагався втекти з України літаком
У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» працівники Києво-Святошинського відділу поліції затримали 29-річного мешканця Закарпатської області, який влітку минулого року у Київській області вчинив розбійний напад на охоронника одного з приватних підприємств та заволодів його мобільним телефоном.

 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Київської області, чоловік намагався втекти від українського правосуддя, однак не встиг.

У липні минулого року вночі у селі Горенка, що у Києво-Святошинському районі, перебуваючи на території приватного підприємства з корисливих мотивів, невідомий здійснив напад на охоронця, вдаривши його дерев’яним бруском по голові. Коли потерпілий впав та втратив свідомість, зловмисник зв’язав чоловіка мотузкою та скетчем і, викравши його мобільний телефон, втік з місця події.

Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, відкрила за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)) Кримінального кодексу України та почали пошуки розбійника.

В результаті оперативного-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. 12 серпня працівники поліції затримали підозрюваного у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», коли той намагався втекти від українського правосуддя в іншу державу.

Затриманий зізнався працівникам поліції у скоєнні злочину та дав правдиві покази.  До речі, він раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Наразі чоловікові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу взяття під варту. Досудове розслідування триває.

 

15 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів