У Генпрокуратурі підтвердили причетність чотирьох закарпатських прикордонників до масової вирубки лісу

У Генпрокуратурі підтвердили причетність чотирьох закарпатських прикордонників до масової вирубки лісу
Чотирьом офіцерам Чопського прикордонного загону Головна військова прокуратура оголосила про підозру у зловживанні службовим становищем. Про це повідимили в Управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

 

Як уже повідомлялося, Головною військовою прокуратурою було проведено обшуки в приміщенні Адміністрації ДПСУ та її підрозділах у Західному регіоні, зокрема, в Центрі управління службою Чопського прикордонного загону.

Слідчі дії проведені у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону за фактами співучасті військових службових осіб Державної прикордонної служби у чисельних незаконних рубках 7663 дерев цінних порід (ясен, дуб, бук) у прикордонній зоні України та їх подальшому збуті за кордон, чим спричинено шкоду державі на орієнтовну суму понад 19 млн. грн.

У даному провадженні оголошено підозру за ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) КК України чотирьом офіцерам Чопського прикордонного загону та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 7 років.

Більш детальну інформацію оголосить Генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу 17 серпня.

 

16 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів