Половина Ужгорода сьогодні вечері залишиться без води

Половина Ужгорода сьогодні вечері залишиться без води
Роботи для остаточної ліквідації аварійної ситуації на каналізаційному колекторі в районі провулка Соляного проводитимуть в ніч з п’ятниці на суботу працівники дільниці експлуатації водовідведення КП «Водоканал м. Ужгорода».

 

У зв’язку з цим сьогодні, 2 вересня, з 18:00 та до завершення робіт буде припинено водопостачання з водозабору «Минай». Без водопостачання залишиться вся лівобережна частина міста і прилеглі населені пункти, які належать до Коритнянської сільської ради. 

Крім того, в частині правобережної частини міста водопостачання також буде відсутнє. Це стосується району, обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережної Незалежності).

У КП  «Водоканал м. Ужгорода» просять усіх зробити необхідний запас води. Крім того, з відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення; не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

У разі виникнення аварійних ситуацій, звертайтесь в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 64-06-56 та (0312) 64-38-55.

 

02 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів