Вода в Ужгороді з’явилася, нових відключень не планують

Вода в Ужгороді з’явилася, нових відключень не планують
Працівники дільниці експлуатації ужгородського Водоканалу змонтували додаткову, аварійну лінію каналізаційного колектора в обхід непрацюючої ділянки основної лінії в провулку Соляному, повідомили в Ужгородській міській раді.

 

Завдяки аварійній лінії насоси на водозаборі «Минай» після 21:00 запущені, відтак відновлено водопостачання. Додаткова лінія буде працювати в аварійному режимі, поки не буде остаточно проведено нову лінію колектору замість непрацюючої. Відключень водопостачання наразі не планується.

Раніше ужгородський "Водоканал" повідомив, що бригаді дільниці експлуатації водовідведення, яка від учорашнього вечора безперервно працює на ліквідації аварійної ситуації, що виникла в районі провулка Соляного, зрештою вдалося добратися до фактичної причини аварії. Як виявилося, труба каналізаційного колектора повністю забита на протяжності більше 10 метрів. Оперативно усунути аварійну ситуацію такого масштабу неможливо. Протягом наступного тижня вирішуватиметься питання прокладання нової лінії колектора, яка не буде проходити через приватні ділянки.

 

03 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Avis 2016-09-04 / 07:25:18

    Для комунікацій від яких залежить нормальне життя міста існує охоронна зона. В охоронній зоні дозволяється проводити роботи тільки компетентним організаціям. Порушено закон, людей та закриті заклади залишили без води. Має бути відкрита карна справа проти тих хто провів оборудку купля-продаж ділянки землі в охоронній зоні комунікацій (і не тільки в провулку Соляному).

  2. Андрій 2016-09-03 / 22:45:43

    У нас на Годинки ,8 немає,вже другу сутку
    Робіть щось