Комунальники прозвітували про роботи, які вони проводять в Ужгороді

Комунальники прозвітували про роботи, які вони проводять в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді продовжують оновлювати тротуари на вулиці Перемоги, закінчують також викладати ФЕМ-плиткою тротуари на Берчені. Наближається до завершення капітальний ремонт вулиці Баб’яка, якщо буде несприятлива погода, то закінчать уже після дощу на початку наступного тижня. 

 

На Перемоги також прочищають вуличну зливову каналізацію.

Працівники підприємства «УжАгромікс» сьогодні косять площі Б. Хмельницького, Дружби народів, Київську набережну, садять квіти на зеленій зоні транспортного кола на площі Дружби народів. Також висаджують квіти на клумбах на вулиці Корзо.

На внутрішньоквартальній території вулиці біля будинку №44 на вулиці Толстого №44 та будинку № 38 на проспекті Свободи поетапно вирізатимуть сухі небезпечно-аварійні дерева.

«Закарпателектробуд» сьогодні продовжує займатися відновленням ліній вуличного освітлення на вулицях мікрорайону Радванка. Триває встановлення підсвітки на транспортному мості ім. Масарика (біля готелю «Ужгород»). На вулиці Заньковецької (проміжок від Бестужева до Погорєлова) працівники підприємства міняють лампи.

Комунальне підприємство КШЕП закінчує підготовку до асфальтування вулиці Грушевського. На вулиці Будителів, а також біля ЗОШ №10,11 встановлюватимуть решітки зливоприймачів вуличної зливової каналізації.

Також комунальники сьогодні ремонтують світлофор на перехресті вулиць Краснодонців-Гагаріна. Вночі магістральні вулиці міста мили дві поливо-мийні машини.

 

16 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів