У центрі Ужгорода прочистять каналізацію та відновлять світлофор

У центрі Ужгорода прочистять каналізацію та відновлять світлофор
Сьогодні в Ужгороді працівники комунального підприємства КШЕП готують до асфальтування внутрішньоквартальні території вулиць Щедріна, Котовського, повідомили в Ужгородській міській раді.

 

Оновлюють двори й інші підрядники, зокрема, біля будинків 3,7,15 на Легоцького проводиться капремонт внутрішньоквартальної території, цілий квартал біля багатоповерхівок оновлюють у трикутнику вулиць Навої, Л.Толстого та Київської набережної.

На площі Театральній та вулиці Корзо комунальники КШЕПа прочищатимуть зливову каналізацію, а на вулиці Корятовича біля книгарні «Кобзар» відновлюватимуть роботу світлофора. Інша бригада цього ж підприємства сьогодні косить вулиці Загорську, Собранецьку. Вночі вулиці Нового району мили дві поливо-мийні машини.

Тривають роботи з укладання тротуарів на вулиці Перемоги, завершують аналогічні роботи на Берчені.

«УжАгромікс» сьогодні косить набережну Слов’янську, вирізає сухе дерево на вулиці Мукачівській біля Будинку побуту та прибирає дерево, яке впало у «Ротарі парку».

«Закарпателектробуд» сьогодні відновлює лінію вуличного освітлення на вулиці Доманинській, закінчує проводити заміну ламп та відновлення ліній на вулицях мікрорайону Радванка. Також працівники «Закарпателектробуду» робитимуть освітлення стели, що на в’їзді в Ужгород з боку Минаю.

Підприємство "АВЕ-Ужгород" займається ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ на вулицях Вузькій, Макаренка, Добролюбова, Закарпатській.

 

19 вересня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів