«Минай» та «Середнє» переможця не виявили

«Минай» та «Середнє» переможця не виявили
У середу, 2 листопада відбувся завершальний матч 25-го туру – «Минай» - «Середнє».

 

Для господарів ця зустріч вже нічого не вирішувала, проте минайці хотіли піти у зимову відпустку в хорошому настрої.  Але гості також за тур до завершення хотіли впритул наблизитися до лідируючої трійки.

Середнянці добре відіграли першу половину зустрічі, вже на 7-й хвилині зустрічі навісна передача на досвідченого нападника ФК «Середнє» Руслана Соскиду стала голевою – захисник минайців чомусь залишив форварда без опіки, а Руслан головою пробиває точно в дальній від воротаря кут воріт – 1:0. Гості й надалі продовжили накручувати господарів, а на 44-й хвилині знову скористалися непорозумінням воротаря та захисника. М’яч перехопив півзахисник середнянської команди Анатолій Нурієв, який обіграв захисника, віддав пас на Соскиду, який вже пробивав у пусті ворота – 2:0.

Лише в другому таймі господарі заграли більш активніше. Атаки їх стали інтенсивнішими і більш гострими, практично минай ці не давали можливості середнянцям перейти на чужу половину поля.  А на 54-й хвилині після затяжної атаки відбулася ціла серія з трьох ударів у штрафному майданчику гостей – Чедрик, Бобаль і нарешті Дудаш пробивали по володіннях кіпера «Середнє», лише третій удар Михайла Дудаша став результативним.  Гра стала доволі жорсткою – арбітр Михайло Митровський показав 10 жовтих карток гравцям обох команд та вилучив на 86-й хвилині захисника  «Середнє» Дениса Пахомова. Чисельною перевагою господарі скористалися на 88-й хвилині гри – Матвій Бобаль з правого флангу зумів таки пробити воротаря. Тож 2:2 – з бойовою нічиєю завершується ця зустріч. 

До слова, цей матч став заключним для «Миная» у цьому сезоні, який став бронзовим призером чемпіонату, а от середнянці в суботу, 5 листопада в заключному турі цьогорічного сезону завершуватимуть його в рідних стінах грою проти «Берегова».

 

 

 

03 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів