«Севлюш» виборює Суперкубок

«Севлюш» виборює Суперкубок
Незважаючи на пронизливий холодний вітер, на стадіоні в Сваляві зібралося біля 500 вболівальників, які хотіли побачити гру найсильніших команд краю.

 

Стадіон “Авангард» м. Свалява

«Севлюш» (Виноградів) – «Ужгород» (Ужгород) – 0:0, по пенальті - 4:3

Післяматчеві пенальті: Ломага, Чонка, Пуканич, Ребрик  – Ряшко, Веселовський, Бако

«Севлюш»: Гринишин Віталій,  Вайда Артур, Ловска Ігор, Ломага Андрій, Чейпеш Віталій, Вашкеба Василь, Пуканич Адріан, Чонка Юрій, Мешко Юрій, Остафійчук Олексій, Ребрик Денис.

Запасні: Козар Василь, Шопота Себастіан, Жуков Дмитро, Ковня Борис, Орос Роман, Ляхович Микола, Віщак Ерік, Габона Роман.

Тренер: Іван Білак

«Ужгород»: Лютнянський Мирослав,  Горський Василь, Куделко Василь, Котьо Станіслав, Оржаховський Павло, Бандурович Іван, Ількович Микола, Добровольський Євген, Пиняшко Василь, Ряшко Віктор, Гегедош Роберт.

Запасні: Гречка Ерік, Ковчар Олександр, Бако Олександр, Белінський Роман, Веселовський Вадим, Реплюк Михайло.

Тренер: Іван Шанта

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)

Асистенти арбітра: Сергій Наскалов, Мар’яна Сухан (Мукачево)

4-й арбітр: Михайло Райда

 «Ужгород» вийшов на поле вже в якості чемпіона та володаря кубку, тож не проти був поповнити трофейні здобутки ще й суперкубком. Однак, «Севлюш», який в цьому сезоні поки не мав жодних призів був по-справжньому налаштованим здобути бодай цей почесний трофей.

Початок матчу був за ужгородцями, які заволоділи центром поля й навіть кілька разів погрожували володінням Віталія Гринишина. Роберт Гегедош намагався наздогнати передачу від Віктора Ряшка, однак його випередив воротар. Василь Пиняшко також не встиг замкнути кілька прострілів від партнерів.  Та виноградівці досить швидко зуміли стабілізувати гру й практично виключили з гри гострих нападників «Ужгорода» - Пиняшка та Гегедоша.  Кілька разів по володіннях Лютнянського пристрілювалися Пуканич та Чонка, однак їх ударам забракло точності.

Вже в другій половині дещо більшою перевагою володіли номінальні господарі – гравці «Севлюша», які взяли пі контроль м’яч . Однак по-справжньому загострити гру не виходило. А в заключні 15 хвилин футбол став доволі відкритим – команди обмінялися стрімкими атаками. Після передачі від Олександра Бако віч-на-віч з Гринишином виходив кращий голеодор чемпіонату Роберт Гегедош, та його удар лівою був вищим від цілі. Виноградівці заробили небезпечний штрафний  - біля м’яча  радилися двоє майстрів стандартів Пуканич та Чонка. Пробивати вирішив Адріан, в карколомному стрибку постріл екс-гравця «Іллічівця» та «Говерли» парирує капітан «Ужгорода» Лютнянський.  А невдовзі після затяжної атаки м’яч від захисника ужгородців відскакує до Чонки, той зльоту піймав м’яч під ударну ліву – цього разу на допомогу воротарю прийшла стійка воріт. Основний час гри завершився без голів.

Тож доля володаря Суперкубка вирішувалася в серії післяматчевих пенальті.

В складі «Ужгорода» не зуміли переграти кіпера «Севлюша» Василь Куделко та Роберт Гегедош, а в виноградівців не зумів пробити Лютнянського Ігор Ловска, проте інші удари влучили в ціль.

 

 

14 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів