Літературний десант «Книжкової толоки» висадиться на вихідних на Закарпатті

Літературний десант «Книжкової толоки» висадиться на вихідних на Закарпатті
Уже четвертий рік мандрує Україною  літературний десант, який об’єднав навколо себе письменників, видавців та читачів. Побували вже на Донеччині, в Запоріжжі, в Херсоні, на Тернопільщині.

 

Цього разу інтелектуальний гурт, який об’єднується довкола «Книжкової толоки» та львівської книгарні «Книжковий дворик», вирішив краще пізнати Закарпаття і  відчути  слово закарпатських письменників.

Свій перший візит цього року «Книжкова толока» вирішила зробити в Ужгород та Мукачево 28-29 лютого.

«По дорозі  будемо проживати сповідальну поезію Петра Скунця  і відкривати  Закарпаття через призму його творчості» -- каже організаторка поїздки Любов Хомчак. – Цей рік ми хочемо присвятити чудовому закарпатському поетові , якому цьогоріч  виповнилося би 75».

Пізнавати Закарпаття приїдуть голова асоціації видавців Львівщини Михайло Ватуляк, письменники Надія Мориквас, Марія Чумарна, Володимир Пішко, Іван Гентош, Любов Долик, барди Зеник Медюх та Сашко Свєтогоров,  літературознавці, журналісти…

У суботу ввечері в «Деці у нотаря» відбудеться спільна літературна вечірка авторів з обох боків Карпат. Закарпаття представлятимуть Павло Чучка-молодший, Мирослав Дочинець, Олександр Гаврош, Сергій Федака, Василь Кузан, Михайло Рошка та інші.

За матеріалами Іванки Когутич

 

25 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів