В Ужгороді відкрили сучасне відділення «Ощадбанку» зі зручностями для людей з особливими потребами

В Ужгороді відкрили сучасне відділення «Ощадбанку» зі зручностями для людей з особливими потребами
Перше на Закарпатті і одне з трохи більше десятка загалом по Україні відділень за новим стандартом універсальної банківської установи відкрили сьогодні в Ужгороді на вулиці Минайській. Це відділення державного «Ощадбанку», в якому, зокрема, проводиться і виплата пенсій. 

 

Особливість нового офісу в тому, що весь спектр банківських послуг доступний і для людей з особливими потребами, для цього передбачені всі зручності. Універсальні термінали і телефонний зв'язок із колл-центром банку діють також у цілодобовому режимі. 

Біля відділення та в самому приміщенні викладена спеціальна спрямовуюча плитка для незрячих, каси, крім звичайного формату, є і такі, що пристосовані для людей на візках та зі спеціальними пристроями (мікрофоном, навушниками) для слабочуючих. Передбачені зручні крісла для очікування, туалети з усіма зручностями для відвідувачів з особливими потребами і навіть ніша для милиць. Працівники відділення, а їх більше десятка, пройшли спеціальне навчання, як допомогти клієнтам з вадами слуху, зору тощо. 

На відкриття запросили юних спортсменів – призерів чемпіонатів України:  з лижних гонок – Вадима Шутка, фехтування – Надію Дьолог, плавання – Вієлану Іжовську. Символічну стрічку відкриття відділення перерізали заступник голови Закарпатської обласної адміністрації Олександр Петік та Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. Посадовці привітали працівників нового відділення, відзначили важливість створення офісів з усіма умовами для людей із особливими потребами. Богдан Євстафійович наголосив, що це – приклад для усіх установ нашого міста і побажав банківським працівникам успішної роботи.

За матеріалами Прес-служби Ужгородської міської ради

 

26 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів