Росія хоче, щоб закарпатські заробітчани не могли слати гроші додому

Росія хоче, щоб закарпатські заробітчани не могли слати гроші додому
Росія хоче обмежити грошові перекази в Україну

 

Комітет Держдуми РФ з фінансового ринку на засіданні в четвер рекомендував нижній палаті парламенту прийняти законопроект, який може обмежити грошові перекази з території Росії на територію України, здійснюються за допомогою іноземних платіжних систем.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Законопроект «Про внесення змін до закону «Про національну платіжну систему» спрямований на усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем на території України, зазначає автор документа в пояснювальній записці.

В кінці жовтня 2016 року Україна заборонила діяльність ряду російських платіжних систем, в тому числі «Золотої Корони» і «Юністрім». 

Згідно з проектом закону, у разі введення іноземною державою обмежень на використання на її території платіжних послуг, що надаються російськими операторами, не будуть здійснюватися перекази грошових коштів, в тому числі електронні, з території РФ на територію такої держави з використанням іноземних платіжних систем. Порушення такого обмеження призведе до стягнення Банком Росії штрафу з особи, яка здійснила переклад, в розмірі зробленого платежу.

Якщо закон буде прийнятий, то він вступить в силу з дня його офіційного опублікування.

За матеріалами видання Хвиля

 

16 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів