В Ужгороді затвердили розподіл коштів між медичними закладами міста

В Ужгороді затвердили розподіл коштів між медичними закладами міста
Затвердили на засіданні виконкому і розподіл коштів між медичними закладами міста на здійснення видатків місцевого бюджету на 2017 рік на лікування жителів Ужгородського району.

 

На підставі Договору між Ужгородською міською радою, Ужгородською районною радою та Ужгородською районною державною адміністрацією про передачу коштів на здійснення видатків місцевих бюджетів на поточний рік кошти розподілили наступним чином:

- центральна міська клінічна лікарня — 700 тис.грн.;

- міська дитяча клінічна лікарня – 600 тис. грн.;

- міський пологовий будинок – 2,9 мільйони гривень.

Головні лікарі медичних закладів повинні забезпечити особистий контроль за госпіталізацією мешканців Ужгородського району відповідно до Договору, госпіталізацію проводити в межах визначеного розподілу коштів.

Госпіталізацію та лікування хворих, які не є мешканцями Ужгорода, проводити лише за умови наявності полісу добровільного медичного страхування або іншої форми повного відшкодування видатків на лікування, крім хворих, які потребують невідкладної медичної допомоги.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

22 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Громадянин 2017-02-22 / 14:42:59

    А як щодо жителів Ужгородського району ? Де лікуватись їм ? Хіба в районній лікарні є сучасна хірургія. урологія. ендокринологія. кардіологія ? Нічого не зрозуміло.