Київський театр «МІФ» презентує в Ужгороді виставу про пошук шляху подолання конфліктів не зброєю

Київський театр «МІФ» презентує в Ужгороді виставу про пошук шляху подолання конфліктів не зброєю
Про це сьогодні під час прес-конференції розповіли режисерка та акторка театру.

 

Вистава «СТІНА» – це історія, що описує події Революції гідності в Україні та початку війни на сході. За словами режисерки вистави Олександри Кравченко, вистав, які зачіпають події Майдану в Україні доволі багато, тому завданням Олександри було  зробити виставу, в якій було б підняте питання шляху примирення, шляху подолання конфлікту не зброєю, а переговорами.

Ця вистава – пошук точок перетину між людьми, які видаються такими різними. Події вистави «Стіна» базуються на сукупності реальних людських історій та їх аналізі відсторонено, з точки зору спостерігача. Що з цього вийде? Чи здатен театр знайти відповіді на питання, які зараз турбують усю Україну? Виставу створили, користуючись документальною інформацією. У ній є переселенець із Луганська Михайло, та активістка Майдану. Різні погляди. Історія кохання. І в підсумку вони вирішують що в них відсутні причини для війни.

Прем’єра «Стіни» відбулася 24 січня в Києві. Крім того виставу вже презентували в Кропивницькому, а згодом театр планує завітати до Вінниці.

Вистава в Ужгороді відбудеться 7 квітня о 19 год, в Ляльковому театрі "Бавка"

uzhgorod.net.ua

 

04 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів