Виноробів, рестораторів і виробників сиру та м’ясних делікатесів прийняв ужгородський "Богольвар"

Виноробів, рестораторів і виробників сиру та м’ясних делікатесів прийняв ужгородський "Богольвар"
В історико-культурному комплексі «Совине гніздо» в Ужгороді офіційно розпочався фестиваль рожевого вина Sakura Wine, який проходить в Ужгороді в рамках масштабного, більш ніж двотижневого «Сакура Фест».

 

Учасників і гостей привітав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, подякував організаторам і виноробам, виробникам іншої продукції, запросив усіх дегустувати вино і смаколики від рестораторів та виробників сиру, м’ясних виробів. Також Богдан Євстафійович порадив усім відвідати вистави, які проходять у рамках всеукраїнського камерного театрального фестивалю «Під цвітом сакури», міжнародні змагання з танцювального спорту Uzhgorod Open, що починаються завтра та інші фестивалі в рамках «Сакура Фесту».

У старовинних підвалах «Совиного гнізда» розташувалися винороби не лише із Закарпаття, а й з Херсонщини, а ресторатори, виробники хенд-мейду, всіляких ласощів зустрічають гостей на території біля архітектурного комплексу. На другому поверсі Богольвару відвідувачів чекають лекції і презентації від виноробів.

Обов’язковою умовою участі для виноробів цього разу є представлення п’янких напоїв лише у скляних пляшках. Усі охочі можуть спробувати вина, представлені на фестивалі, особливою увагою користується біле і рожеве «сакурове вино», інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

 

21 квітня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*