Двоє блогерів пройдуть "Вишиваним шляхом" на території Закарпаття

Двоє блогерів пройдуть "Вишиваним шляхом" на території Закарпаття
За маршрутом: Ужгород – Мукачево – Воловець.

 

У червні 2017 року на території нашої області відбудеться Всеукраїнський Тур маршрутом “Вишиваний шлях”, основною метою якого є розкриття туристичного потенціалу України через медіа-кампанію унікальної мандрівки від Ужгорода до Слов’янська, яку здійснять 4 відомі в Україні блогери (це люди, які ведуть мережевий журнал чи щоденник подій, головний зміст якого — записи, зображення чи мультимедіа, що регулярно додаються). Організатор акції – ГО “Вишиваний шлях". Акція, яка розпочнеться 5 червня і закінчиться 28 червня 2017 року, є соціальним проектом і покликана сприяти розвитку сільських територій, популяризації активного відпочинку та здорового способу життя.

Протягом Туру четверо мандрівників разом відвідають більше 60 населених пунктів та побачать понад 200 туристичних пам`яток. Вони подорожуватимуть автентичними селами і культурними центрами, насолоджуватимуться краєвидами та гостинністю українців і щодня ділитимуться враженнями на YouTube каналі проекту та в блогах на сайті та сторінках в соціальних мережах. Щодня мандрівники спинятимуться у новому місті України та відкриватимуть його туристичний потенціал. Під час подорожі вони будуть використовувати різноманітні види транспорту та варіанти ночівлі, пересуваючись від однієї атракції на маршруті до наступної.

Формат заходу: із Ужгорода і Слов’янська розпочнуть свою подорож по двоє українських подорожуючих-блогерів (текстовий блогер та відеоблогер YouTube каналу). Двоє з них поїдуть досліджувати схід, інша пара почне подорож із заходу. Всеукраїнський Тур “Вишиваний шлях” на території нашої області пройде за маршрутом: Ужгород – Мукачево – Воловець.

Більше інформації про акцію “Всеукраїнський Тур маршрутом “Вишиваний шлях” можна знайти за посиланням: http://ornamentway.com/events/tur-marshrutom-vishivaniy-shlyakh/

 

29 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів