Ужгородська влада привітала зі святом вихованців МСРЦ «Дорога життя»

Ужгородська влада привітала зі святом вихованців МСРЦ «Дорога життя»
Із Міжнародним днем захисту дітей міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та його заступник Ігор Фартушок сьогодні зранку привітали вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».

 

Діти, батьки та фахівці, що працюють з малечею з особливими потребами, на вже традиційний «День відкритих дверей» зібралися надворі, в альтанках біля Центру на вулиці 8 Березня.

Богдан Євстафійович наголосив, що саме такі дітки потребують найбільшої турботи і уваги, подякував усім добрим людям, благодійникам, які допомагають «Дорозі життя». Додав, що на цей рік суттєво збільшили фінансування Центру з міського бюджету і міська влада й надалі робитиме все можливе для комфортного перебування підопічних, належних умов для працівників, допомоги батькам. Міський голова також розповів, які заходи і де сьогодні проходять у місті, про безкоштовне катання на атракціонах у Боздоському парку впродовж усього дня і запросив усіх долучатися.

Інші гості, які теж прийшли в «Дорогу життя» теж вітали дітей, бажали насамперед здоров’я посмішок і любові, дякували батькам і працівникам «Дороги життя».

Богдан Андріїв та представник Ротарі-клубу «Ужгород-Скала» Ярослав Шафарь перерізали символічну червону стрічку до ліфта, який встановили із зовнішнього боку будівлі, аби піднімати дітей на другий поверх, адже чимало з них – на візках. Його доставили з американського міста-побратима Ужгорода – Корваліса, допоміг також ужгородський Ротарі-клуб.

Святкування продовжили, зокрема, за сприяння міського управління праці та соціального захисту населення організували для вихованців «Дороги життя» солодкий стіл.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

01 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів