Чим сьогодні займаються комунальники в Ужгороді

Чим сьогодні займаються комунальники в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники КБК продовжують капітальний ремонт Замкових Сходів, тротуарів на вулиці Будителів (підготовчі роботи) та роблять поточний ремонт вулиць С.Мартина (Паризької Комуни), Чорновола, Тлехаса, Огарьова, перехрестя Бестужева-Заньковецької.

 

Поточний ремонт проїжджих частин вулиць Тімірязєва (підготовчі роботи),Оноківської (асфальтування) здійснює комунальне підприємство КШЕП. Також комунальники косять зелені зони на Собранецькій, чистять вуличну зливову каналізацію на вулиці Шевченка. На перехресті Грушевського-Заньковецької обстежують світлофор.

Триває капремонт внутрішньоквартальних каналізаційних мереж на вулицях М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13. Роботи проводить підприємство «БК Антрол», працівники якого, окрім того, перекладають бруківку на вулиці Довженка (поточний ремонт).

Викладають бруківку у рамках капітального ремонту тротуарів на площі Поштовій.

Підготовчі роботи до капітального ремонту, демонтаж бруківки на вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця) проводять працівники товариства «Олександрія Кепітал».

На вулиці Благоєва, 10, проспекті Свободи, 32 - капремонт покрівлі житлових будинків.

«Закарпателектробуд» міняє лампи й світильники вуличного освітлення на вулиці С.Мартина (Паризької Комуни) та проводить заміну ламп на вулиці Фучика. На вулиці Генерала Свободи, у провулку Володимирському відновлюють лінію, а на вулиці Панькевича міняють кабель.

Поливають, прополюють квітники у місті, косять зелені зони на вулицях Другетів, Шумній, у сквері ім. Героїв Майдану (біля будівлі СБУ), а також підстригають живопліт на Київській набережній працівники «УжАгроміксу».

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони на площі Б. Хмельницького.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

31 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів