Головні критерії вибору надувних басейнів

Головні критерії вибору надувних басейнів
Бажаєте придбати якісний надувний басейн? Скористайтеся послугами магазину Aquapolis: тут пропонуються сучасні резервуари на будь-який смак за привабливими цінами.

 

Літо перетнуло екватор. Проте до осені залишилось чимало часу, і попереду багато спекотних днів. Далеко не всі мають можливість щодня відпочити біля водойми. Навіть при наявності поблизу річки чи озера небезпека підхопити шкірні хвороби досить висока. Тому для багатьох справжнім порятунком стають басейни.

Будівництво штучної водойми вимагає наявності власної присадибної ділянки і значних коштів. Але існує ще одна можливість, доступна кожному. Придбайте надувний басейн в магазині Aquapolis. Наповнений водою резервуар можна встановити на дачі чи біля будинку, взяти з собою на природу. У згорнутому вигляді виріб дуже компактний і може зберігатися у шафі. Це дуже зручно і надає шанс насолоджуватися водними процедурами, незалежно від обставин. Ви вирішили придбати надувний басейн, але не знаєте, як вибрати якісний виріб? Скористайтеся порадами експертів.

Особливості конструкції

Виробники пропонують багато різновидів басейнів. Ви маєте змогу вибрати будь-які розміри:

  • Міні. Висота стінок не перевищує 17 см. Рекомендований для купання діток до 18 місяців.
  • Дитячі басейни поділяються на три типи. Моделі з висотою стінок 50 см рекомендовані для купання малечі до 3 років, 70 см — до 7 років, 70-107 см — до 12 років.
  • Великі резервуари зі стінками висотою понад 107 см призначені для купання підлітків та дорослих.

Існує класифікація басейнів за способом наповнення:

  • Надувні. У стінках є порожнини, що наповнюються повітрям по усій площі.
  • Наливні. Цей різновид оснащений трубою у верхній частині. Вона оперізує басейн по колу. Повітрям наповнюється лише труба, стінки не мають порожнин. Під час наповнення басейну водою труба з повітрям спливає на поверхню і підіймає їх, тягнучи за собою.

Конструкційні особливості та комплектація залежать від розміру басейну. Моделі «міні» найпростіші. Дитячі резервуари можуть доповнюватися надувними іграшками, водяними гірками. Басейни з високими стінками мають в комплекті драбину для зручного входу, фільтр та інші пристрої для очищення води, додаткове м'яке дно.

На що звернути увагу?

Для дітей краще придбати модель з надувним дном. Воно убезпечить малечу від синців під час активних розваг у басейні.

Поцікавтеся, яким способом зливається вода з резервуару. Краще надати перевагу басейнам, що мають спеціальні клапани.

Сучасні моделі оснащені армованою сіткою, що зміцнює конструкцію. Має велике значення кількість шарів матеріалу, з якого виготовлені стінки і дно, товщина кожного. Обов'язково перевірте наявність кріплень, що надійно фіксують резервуар на землі. Навіть великий, наповнений водою басейн легко перекинути.

Якісні резервуари пропонуються за гарантією. Оптимальний термін — 12 місяців. Якщо вам не надають гарантію, або її тривалість менша року, краще пошукати інший магазин.

 

03 серпня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів